Billettinfo

Bruk eBillett

eBillett er en billett kjøpt på nettsiden vår eller med mobil- appen «eBillett». Ved inngangen til ditt arrangement viser du bare frem mobilen eller en utskrift av billetten, hvis du har gjort dette hjemme. Du kan også skrive ut billetter kjøpt på internett i billettautomaten eller i billettskrankene våre, forutsatt at du har med betalingskortet du handlet med.

 

 

Last ned mobilappen «eBillett»

Gå til Google Play (Android) eller App Store (iPhone/iPad) på din enhet!

 

Problemer med billettkjøpet?

Hvis du har prøvd å kjøpe billett, kan du klikke her og sjekke om kjøpet ble fullført FØR du prøver på nytt. Dersom ditt kjøp ble fullført, men uten at du har mottatt kvittering på e-post, så kan du henvende deg til post@ebillett.no for å få billetten tilsendt på nytt.

Har du andre spørsmål om eBillett kan du sjekke hjelpesiden her: https://ebillett.no/help

Du kan også sende e-post til post@ebillett.no - hjelpetjenesten har utvidet åpningstid og kan bistå med ting som at:

  • Du har valgt feil forestilling og ønsker å bytte til den rette.
  • Du finner ikke igjen billettene din.
  • Du utførte kjøpet uten brukerkonto/profil og ønsker å få lagt billettene inn på brukerkontoen/profilen din hos eBillett.no.
  • Du var uheldig og skrev inn feil i e-post-adressen din da du handlet eller ønsker å bytte til din nye e-post-adresse.
  • Du er usikker på om kjøpet ble fullført.

 

Billettautomat

Billetter kan kjøpes fra automaten på biblioteket i Gran i åpningstiden.

 

Billettskranker

Billettskranken i kultursalen og på kinoen åpner én time før forestilling.

 

Ledsagerbevis

Hadeland kultursal og Brandbu kino aksepterer ledsagerbevis. Vi tilbyr inntil 5 ledsagerbilletter per forestilling. Ledsagerbilletter kan kun bestilles sammen med minst 1 betalbar billett og selges på ordinær måte på internett, i billettautomaten og i billettskrankene. Det er kun unntaksvis mulig å reservere ledsagerbillett per telefon eller e-post.

 

Aldersgrenser

Aldersgrenser på kino og i forbindelse med servering av alkoholholdig drikke er strengt regulert. Alle kinofilmer vil være merket med aldersgrense. Hvis et arrangement i kultursalen har aldersgrense også ved inngangen, så vil arrangementet være merket med ID: 18 år.

_
_
_