Billettinfo

Bruk eBillett

eBillett er en billett kjøpt på nettsiden vår eller med mobil- appen «eBillett». Ved inngangen til ditt arrangement viser du bare frem mobilen eller en utskrift av billetten, hvis du har gjort dette hjemme. Du kan også skrive ut billetter kjøpt på internett i billettautomatene , forutsatt at du har med betalingskortet du handlet med.

Problemer med billettkjøpet?

Hvis du har prøvd å kjøpe billett, kan du klikke her og sjekke om kjøpet ble fullført FØR du prøver på nytt. Dersom ditt kjøp ble fullført, men uten at du har mottatt kvittering på e-post, så kan du henvende deg til post@ebillett.no for å få billetten tilsendt på nytt.

Har du andre spørsmål om eBillett kan du sjekke hjelpesiden her: https://ebillett.no/help

Du kan også sende e-post til post@ebillett.no - hjelpetjenesten har utvidet åpningstid og kan bistå med ting som at:

  • Du har valgt feil forestilling og ønsker å bytte til den rette.
  • Du finner ikke igjen billettene din.
  • Du utførte kjøpet uten brukerkonto/profil og ønsker å få lagt billettene inn på brukerkontoen/profilen din hos eBillett.no.
  • Du var uheldig og skrev inn feil i e-post-adressen din da du handlet eller ønsker å bytte til din nye e-post-adresse.
  • Du er usikker på om kjøpet ble fullført.

Billettautomater

Det er også mulig å kjøpe billetter fra automaten på biblioteket i Gran og i skranken på kinoen i Brandbu. Åpningstidene varierer på de ulike stedene.

Billettskranke

Billettskranken i kultursalen og på kinoen åpner én time før forestilling.

Ledsagerbevis

Hadeland kultursal og Brandbu kino aksepterer ledsagerbevis og vi kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd. Klikk her for våre kontaktdetaljer og åpningstider.

Aldersgrenser

Aldersgrenser på kino og i forbindelse med servering av alkoholholdig drikke er strengt regulert. Alle kinofilmer vil være merket med aldersgrense. Hvis et arrangement i kultursalen har aldersgrense også ved inngangen, så vil arrangementet være merket med ID: 18 år.

_
_
_