Bestill din egen kinovisning

Bestill først - velg film etterpå!

Bestilling foregår via privat melding på Facebook, e-post eller SMS.

Minsteprisen er kr. 650,-, tilsvarende 5 billetter. Trenger dere flere billetter koster de kr. 130,- pr. stk.

Når du har bestilt vil du få svar med spørsmål om ønsket tidspunkt og hvilken film dere vil se.

Les om filmene her:

Flukten over grensen

Fremad

Birds of Prey

Fjols til fjells

Har du spørsmål? Opplever du at det er utsolgt eller at du trenger mer enn 7 billetter?

Send en Facebook-melding til Brandbu kino, SMS til kinosjef Torstein Nybø, mob. 408 04 330 eller e-post til post@kulturhadeland.no

 

Retningslinjer for Brandbu kino

Brandbu kino tilbyr medlemmer av samme husstand å bestille en privat kinovisning. Forutsetningen er at husstandsmedlemmer ikke er i karantene eller isolasjon. Personer med luftveissymptomer som snue, hoste, feber skal ikke delta.

I henhold til gjeldende helseråd per 3. april 2020 kan inntil 5 personer som ikke bor i samme husstand møtes. Dette åpner for at hvis husstanden har færre enn fem personer som ønsker å gå på kino, så kan en venn eller to være med. For personer som ikke bor i samme husstand skal det holdes 2 meters avstand innendørs.

Gå til Helsenorge.no for gjeldende helseråd og flere opplysninger:

https://helsenorge.no/koronavirus/barn-og-gravide

 

Rutiner for avvikling 

  1. Billettsalg foregår utelukkende på internett etter først-til-mølla-prinsippet.
  2. Det vil ikke være åpen kiosk eller mulighet for å kjøpe billett på kinoen. Publikum kan ha med seg egen snacks utenfra.
  3. Publikum henstilles om å benytte framsatt desinfeksjonssprit umiddelbart ved inngangen. Helsemyndighetens informasjonsplakat for smittevern henges opp ved inngangen og ellers i lokalet. Det er nå avkreftet at covid-19 smitter ved luftsmitte - det er kun kontaktsmitte (WHO 29.03.20).
  4. Ved åpenbar mistanke om at flertallet av de fremmøtte ikke tilhører samme husstand, eller har symptomer på luftveisinfeksjoner, skal de frammøtte avvises.
  5. Publikum vil bli tildelt en seterad. På den måten kan hver privatvisning gjennomføres uten at samme seterad benyttes flere ganger.
  6. Personalet skal holde minst 2 meters avstand til publikum til enhver tid og være nøye med å ikke berøre de samme kontaktflatene som publikum. Engangshansker kan benyttes men må i så fall skiftes etter hver berøring. Alternativt gjennomføres grundig håndvask etter hver berøring.
  7. Etter hver visning skal personalet vaske kontaktflater med såpe og vann, herunder dørhåndtak, servanter og toalettseter.

 

Tiltaket er godkjent av kommuneoverlegen i Gran kommune.

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.

Spørsmål eller hjelp til å kjøpe billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

 

_
_
_