Korona-informasjon om våre arrangementer

Oppdatert 13.03.2020

 

Kjære publikum

Velkommen tilbake til Hadeland kultursal og Brandbu kino når situasjonen vi alle befinner oss i har normalisert seg!

Avlyste arrangementer medfører refusjon av billettene. Dette gjelder i første omgang russerevyen og alle kinoforestillinger til og med 29. mars.

Flytta arrangementer medfører at billetten din vil være gyldig på nytt oppsatt tidspunkt. Dette gjelder i første omgang Cirkus Blunck, hvor vi annonserer nytt tidspunkt så fort det lar seg gjøre.

Refusjon foregår automatisk til alle som registrerte e-post-adressen sin ved kjøp av billett.

Hvis du kjøpte billett i billettskranken i Hadeland kultursal eller på Brandbu kino, eller i billettautomaten på biblioteket i Gran, så må du ta kontakt med oss på post@kulturhadeland.no.

Vi ber om forståelse for at det kan ta noe tid før refunderte billetter er tilbakeført på konto pga. det store volumet av arbeid som følger med et forbund mot kulturarrangementer over hele landet.

Forøvrig oppfordrer vi alle om å følge med på www.gran.kommune.no for oppdatert informasjon og lokale retningslinjer.

 

Billettrefusjon

Arrangementer kan bli avlyst, flyttet eller på andre måter endret.

Siste tilgjengelige informasjon blir sendt på e-post til alle som har registrert sin e-post-adresse ved kjøp av billett i forkant av hvert arrangement.

Vi ber om forståelse for at det kan ta noe tid før refunderte billetter er tilbakeført på konto pga. det store volumet av arbeid som følger med et forbud mot kulturarrangementer over hele landet.

 

Spørsmål?

Hvis det skulle være noen spørsmål vil vi sette pris på om de rettes til post@kulturhadeland.no.

 

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Kulturhadeland.no stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_