Informasjonskapsler

Ved å gå inn på våre domener hadelandkultursal.no, brandbukino.no og kulturhadeland.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler i din nettleser. Dette er en prosess som foregår automatisk i alle moderne nettlesere. Hvis du vil trekke tilbake ditt samtykke kan du gå inn i nettleserinnstillingene dine og skru av informasjonskapsler helt, men det medfører at funksjonalitet på våre nettsteder ikke vil fungere som normalt.

Informasjonskapslene på våre domener brukes for å gjenkjenne deg på vårt nettsted. Dette er for å kunne identifisere deg i for eksempel et billettkjøp.

Vi benytter oss også av tredjepartstjenesten Google Analytics. Google Analytics er et analyseverktøy for å se og analysere bruk av våre nettsteder. Videre informasjon om Googles bruk av informasjonskapsler og deres privacy policy finner du på https://www.google.com/policies/privacy/.

I tillegg bruker vi Facebook Pixel. Dette er også et verktøy som analyserer bruk av våre nettsteder i sanntid. Dette er for å kontinuerlig kunne gi deg som bruker en bedre opplevelse. Informasjon om Facebook sin privacy policy finner du på https://www.facebook.com/business/gdpr.

_
_
_