Arriettas hemmelige verden (norsk versjon)

Studio Ghiblis film basert på Mary Nortons bok Lånerne. Under gulvet i et stort vakkert hus, i en magisk gjengrodd hage, bor bittelille Arrietta på 14 med sine like små foreldre. I huset bor en gammel dame som er lykkelig uvitende om sine leieboere. Alt de eier lager de fra ting de har lånt. Vann, mat, strøm og møbler. Bord, stoler og kjøkkenredskaper. De låner bare litt hver gang, så ingen skal legge merke til det. Men å leve skjult er ikke så lett. Derfor er livene deres alltid fulle av fare og spenning.

En dag flytter huseierens hjertesyke barnebarn Johs inn i huset for en periode. Arriettas foreldre har alltid advart henne: Blir man sett av et menneske, må man umiddelbart flytte. Men Arrietta hører ikke etter og gutten oppdager henne. Det går ikke lang tid før vennskapet mellom Johs og den lille lånerjenta blomstrer. ARRIETTAS HEMMELIGE VERDEN er en ny, fantastisk barnefilm fra velkjente Studio Ghibli som står bak en rekke fantasirike og forseggjorte animasjonsfilmer, bl.a. CHIHIRO OG HEKSENE og MIN NABO TOTORO. Hayao Miyazaki har skrevet manus til filmen som kommer på norske kinoer både i dubbet og originalversjon.
Skuespillere Norsk tale Regi Hiromasa Yonebayashi Produksjonselskap Studio Ghibli Premiere 25.12.2011 Manus Hayao Miyazaki Egnethet Familie Begrunnelse Denne animasjonsfilmen inneholder enkelte truende scener som kan virke skremmende på de aller yngste. Filmen får derfor 7-årsgrense.

Billetter til Arriettas hemmelige verden (norsk versjon)

  1. Man 23. sep kl 09:30 Brandbu kino NO tale 7 år Skolekino Slutt 11:04 Salg ikke åpnet
  2. Tir 24. sep kl 09:45 Brandbu kino NO tale 7 år Skolekino Slutt 11:19 Salg ikke åpnet
  3. Ons 25. sep kl 09:45 Brandbu kino NO tale 7 år Skolekino Slutt 11:19 Salg ikke åpnet
  4. Tor 26. sep kl 09:00 Brandbu kino NO tale 7 år Skolekino Slutt 10:34 Salg ikke åpnet
  5. Fre 27. sep kl 09:30 Brandbu kino NO tale 7 år Skolekino Slutt 11:04 Salg ikke åpnet
Vis hele programmet
_
_
_