Asle Beck

Tre år på rad har Asle Beck fylt Musikk-kjeller`n i Gran til randen. I år flytter de arrangementet til kultursalen!

Nyhet:

Servering må forhåndskjøpes i nettbutikken sammen med billetten din. 

Hvis du kjøpte billett før dette tilbudet kom i stand, så vil du motta en e-post med informasjon noen dager før konserten.


 


Om arrangementet:


Med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popviser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på.


Låtene til Asle Beck har på bare litt over syv år som artist over tre millioner nedlastinger, lyttinger og viewspå Spotify, iTunes og YouTube, noe som er helt fantastiske resultater for en norsk artist.


Han ga i 2014 ut plate nummer to ”Gikk så stille forbi” til strålende kritikker i flere av landets største aviser og med påfølgende radiointervjuer i flere radioer deriblant hos nitimen på P1.


Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater, han spiller for fulle hus og utsolgte konserter og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.


ID: 18 år


 


Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.


Nyhetsbrev på e-post


Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.


 


 

Billetter til Asle Beck

  1. Lør 24. okt kl 20:00 420 kr   Hadeland kultursal Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_