Cirkus Blunck

Forestillingen vil bli gjennomført så sant smittevernreglene tillater det. Forestillingen er utsolgt og de som har billett vil bli fordelt på to eller tre forestillinger. Mer informasjon sendes ut på e-post og publiseres her ca. 1 uke før arrangementet.Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist.


Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?


Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.


Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!


Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.


Produsent og arrangør: Aller Live


Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.


Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.


 

Billetter til Cirkus Blunck

  1. Tir 11. mai kl 19:00 580 kr   Hadeland kultursal Show/Revy/Standup Salg ikke åpnet
  2. Ons 12. mai kl 18:00 580 kr   Hadeland kultursal Show/Revy/Standup Salg ikke åpnet
  3. Ons 12. mai kl 20:00 580 kr   Hadeland kultursal Show/Revy/Standup Salg ikke åpnet
Vis hele programmet
_
_
_