Come Alive - En Musikalkonsert

Lokale musikalartister gir deg sanger fra kjente musikaler som Les Miserables, Jesus Christ Superstar og Book of Mormon, i tillegg til smakebiter fra nyere forestillinger.


Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.

Come Alive presenterer:

Kasper Nilsson er 25 år fra Nittedal. Han ble våren 2020 uteksaminert fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo med BA i musikkteater. Han har flere års erfaring med teater fra Trollskogen Teater i Nittedal, hvor han har spilt forestillinger som Løvenes Konge, Fame og Rockulven. Han driver også i Nittedal en selv oppstartet teatergruppe, hvor de har produsert to forestillinger. Han var sist å se i musikalen Into the Woods i rollen som Jack på Chateau Neuf, som han også mottok prisen “Best Actor in a Musical (non-professional) av BROADWAYWORLD 2018.

Ingrid Brenli er 27 år og fra Lunner. Hun ble uteksaminert fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo med BA i musikkteater i 2016 og gikk ut med PPU i drama- og teaterkommunikasjon fra OsloMet i 2019. Hun har jobbet frilans siden 2016, både på scenen selv og som instruktør ved flere kulturskoler. Hun har vært med i flere forestillinger som Cats ved Ullensaker teater, Cabaret ved Hadeland Teaterlag, Spelemann på taket ved Hadeland Janitsjar, Bronsebukkene og Haunted ved Ås Musical Club. Hun var sist å se i musikalen The Book of dreams som ble spilt på Ås kulturhus.

Natalie Tangen er 21 år fra Gran.  Hun ble uteksaminert fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo med BA i musikkteater vår 2020, og jobber frilans innen musikk, teater, film og sang. Tidligere har hun spilt Askepott i “Into The Woods” på Chateau Neuf, og har blant annet medvirket i musikaler som “Jesus Christ Superstar”, “Spelemann på Taket” og “The Producers” i Hadeland Kultursal. Hun er også en del av duoen Natalie&Lars.

Lars Helge Trondsen er 30 år fra Roa. Han ble uteksaminert fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo med BA i musikkteater i 2014. Siden da har han jobbet frilans og medvirket i forestillinger som Jesus Christ Superstar ved Haugesund teater, Fuglane og Folk og røvere i Kardemommeby  for Riksteateret, Spellemann på taket og Frendelaus for Hadeland janitsjar og Dyrene i Hakkebakkeskogen i Kristiansand Dyrepark. Han var sist å se i musikalen Trolle og den magiske fela som ble spilt på Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand.

Tor Ingar Jakobsen (1973) er en norsk komponist, musiker og arrangør. Han er mest kjent for sitt arbeid innen musikkteater. Jakobsen er oppvokst på Toten, men er nå bosatt på Hadeland. Han er utdannet Cand. Philol i jazzpiano, komponering og arrangering fra Universitetet i Oslo. Jakobsen har komponert musikken til to New York baserte musikaler. The Time of Nick, som hadde Broadway visninger i 2017 og 2019, og ’Under Her Hat’ som ble vist på Broadway i 2015. I Norge har han jobbet som komponist og musiker ved flere institusjonsteatre og privatteatre, samt komponert og arrangert for Kringkastingsorkestret. Av lokale produksjoner kan det trekkes frem at han har komponert musikk til Operafestivalen i Røykenvik, komponert musikken til, og var musikalsk leder for friluftsteatret Bronsebukkene i 2018. Han har også vært involvert som musiker og arrangør i de fleste musikaloppsetningene i Hadeland Kultursal, produsert av Hadeland Janitsjar.

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.

Spørsmål eller hjelp til å kjøpe billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

 

Billetter til Come Alive - En Musikalkonsert

  1. Lør 5. sep kl 18:00 285 kr   Hadeland kultursal Konsert Kjøp
  2. Lør 5. sep kl 21:00 285 kr   Hadeland kultursal Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_