Creedence Christmas

Vi vil påstå at alle (ja, alle!) på et eller annet tidspunkt har nynnet på en Creedence-låt!

Oppdatering 20/11-20:
Arrangementet er avlyst. Har du kjøpt billett i billettskranke eller billettautomat må du kontakte oss for refusjon. Alle som har kjøpt billett på internett eller i mobil-app vil få automatisk refusjon.


**


Om arrangementet:


Med klassikere som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Bad Moon Rising og Proud Mary er det neste ikke til å unngå, og det er ikke uten grunn at Rolling Stone Magazine har John Fogerty inne på topp 40-lista over verdens beste låtskrivere gjennom tidene!


Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess en Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes  storhetstid henter Fortunate Sons - the Creedence Experience fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna!


En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene få overtaket på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor av mange som Norges beste Creedence-band!


 


Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.


Nyhetsbrev på e-post


Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.


 

Billetter til Creedence Christmas

  1. Lør 12. des kl 20:00 350 kr   Hadeland kultursal Konsert Julestemning Salg ikke åpnet
Vis hele programmet
_
_
_