1

Fotoutstilling: Kultursalens Wall of Fame

Velkommen til vernissasje - åpning av fotoutstillingen «Kultursalens Wall of Fame»

Lørdag 8/12 kl. 14:30
Hadeland kultursal, foajeen
Gratis inngang - enkel servering

Foajeen åpner også for gjester til juleshowet «Tøyser jula inn» kl. 15:00.

I anledning femårsjubileet til Hadeland kultursal høsten 2017 startet et kunstnerisk samarbeid med den prisvinnende lokale fotografen Bjørn Tore Stokke. Siden den gang har en rekke artister blitt portrettert med et stødig og lekent blikk. Senest i november i år ble det premiedryss for fotografen på Hedmark og Oppland Fotograflaugs årlige Laugskonkurranse med portretter av musiker Kari Bremnes og filmregissør Erik Poppe. Han har tidligere blitt kåret blant de 10 beste i verden på portretter i World Photographic Cup.

- Når vi nå henger 12 utvalgte bilder på veggen, og de fleste kan ses for første gang, så har vi vektlagt det enkelte fotografiets kvaliteter framfor artistens navn. Likevel er det ikke til å komme fra at mange vil kjenne artistene fra media og arrangementer i kultursalen. For meg har dette derfor blitt en utstilling hvor Bjørn Tore Stokkes blikk, og fotografiets egenart, utfordrer oss til å gjenkjenne mennesket i menneskene, uttaler Torstein Nybø, leder for Hadeland kultursal.

Med nærhet og varme viser Bjørn Tore Stokke oss menneskene som bærer de kjente navnene Didrik Solli-Tangen, Kari Bremnes, Erik Poppe, Halvdan Sivertsen, Pål Moddi Knutsen, Adam Douglas, Lars Saabye Christensen og Jørn Lande, men også noen personlige samspill med gruppebilder av Nordic Tenors, Henriette Steenstrup og John Brungot, Barokksolistene og artistene i sommershowet VårYr.

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre!

 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

_
_
_