1

Frida Ånnevik live på Hadeland

Endelig kommer Frida Ånnevik live på Hadeland! Sammen med Haldor Røyne og Andreas Stensland Løwe gir hun deg gåsehud med nye gjendikta sanger, og med nydelige versjoner av låter fra tidligere utgivelser.

Foajébaren åpner en time før konsertstart. Unummererte sitteplasser.

 

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig stemme, som synger på norsk. Med fire plateutgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre spellemannpriser, side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen.

Flere singler, der Frida har kledd sangene i ny drakt med sin norske tekst, ble sluppet i sommer, og 13.september kommer albumet «Andre sanger».

«Andre sanger» er en coverplate med sanger fra et vidt spenn av artister og låtskrivere: Frida har gjendikta sangene til artister som Joni Mitchell, Spice Girls, og Janis Ian.

Med seg på scena har hun Haldor Røyne, gitarist fra Hov i Søndre Land, men som er godt kjent på Hadeland. Han har utdannelse fra Universitetet i Agder og Norges musikkhøgskole og spiller for tiden med artister som Frida Ånnevik, Ingebjørg Bratland og Espen Lind. Har tidligere spilt med bla Daniel Kvammen, Hanne Kolstø, Mattis Myrland. Har bidratt på flere plateinnspillinger, bl.a. 3 Spellemann-vinnende album av Frida Ånnevik. I 2017 ga han ut sitt soloalbum «Slåtter etter Bestefar» med hardingfeleslåtter arrangert for gitar.

Andreas Stensland Løwe, musiker fra Hedrum i Vestfold. Han er pianist og keyboardist med sans for elektronisk lydbehandling. Spiller piano og tangenter med bl.a Frida Ånnevik, Moddi, Hanne Kolstø og den internasjonalt anerkjente trioen Splashgirl. Andreas har samarbeidet med en lang rekke norske og internasjonale musikere, inkludert Randall Dunn, Eyvind Kang, Arctic Philharmonic, Helge Sten, Trondheimsolistene, Elisabeth Holmertz, Andreas Werliin, Tatu Rönköö, Hans Magnus Ryan, Susanna og Kåre Chr. Vestrheim.

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

 

 

_
_
_