It's Snowing on My Piano med Bugge Wesseltoft

Bugge Wesseltofts fantastisk juleplate «It's Snowing on My Piano» fra 1997 har etablerte seg som en ekte juleklassiker og konsertene fyller fortsatt de store konserthusene.

Både albumet og konserten byr på vakre, neddempede instrumental-tolkninger av noen av våre mest kjære juletoner, samt egenkomponerte stykker fra Wesseltoft, en av den nye jazzens fremste pianister. Musikken er kontemplativ og gjør seg både i bakgrunnen og for den årvåkne og mer utholdende lytter. Titlene består av alt fra « Deilig Er Jordan» og «Du Grønne, Glitrende Tre» til «Kimer, I Klokker» og «Stille Nacht».

Bugge forteller selv historien bak platen:

- «It's Snowing on My Piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden.

- Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. 

- Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.

Konserten arrangeres i samarbeid med musikklinja ved Hadeland vgs., Glasslåven kunstsenter og Hadeland jazzforum, som tilbyr medlemspris så lenge det er ledige billetter. Konserten innleder helgen med julemarked på Granavollen og «Jul på historiske Hadeland».

Om billettene:

Det selges unummererte sitteplasser i amfi til denne konserten.

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter. 

Billetter til It's Snowing on My Piano med Bugge Wesseltoft

  1. Tor 21. nov kl 19:00 480 kr   Hadeland kultursal Julestemning Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_