Jan Eggum: Så langt har alt gått bra

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester - til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien, hvor han også svingte innom Hadeland sammen med Halvdan Sivertsen, er det en glede å lansere en konsert med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». 

Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2020 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader. 

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter. 

Billetter til Jan Eggum: Så langt har alt gått bra

  1. Tor 23. jan kl 19:00 430 kr   Hadeland kultursal Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_