1

Julebord

Juleshow, julebord... det hører jo sammen! Derfor slår vi på stortromma og inviterer til julebord og feststemning i foajeen utenfor Hadeland kultursal både før og etter juleshowet Tøyser jula inn.

 

Bestillingsfrist: 28. november.

Pass på at du kjøper billett til riktig dag (fredag eller lørdag) - det er samme billett til julebord uavhengig av hvilken forestilling du skal på den aktuelle dagen!

Hvis du opplever at det er for få billetter igjen for din gruppe, ta kontakt på post@kulturhadeland.no.

 

Program: 

Fredag 7. desember

Dørene og foajébaren åpner kl. 17:30. Egen DJ sørger for musikken!

Skal du på show kl. 18:30, så serveres maten rett etterpå, kl. 20:00 til 22:00.

Skal du på show kl. 21:00, så serveres maten før showet, kl. 19:00 til 21:00.

 

Lørdag 8. desember

Dørene og foajébaren åpner kl. 15:00. Egen DJ sørger for musikken! 

Skal du på show kl. 16:00 serveres maten kl. 19:00 til 22:00.

Skal du på show kl. 18:30 serveres maten rett etterpå, kl. 20:00 til 22:00.

Skal du på show kl. 21:00 serveres maten før showet, kl. 19:00 til 21:00.

 

Meny

Vi dekker og pynter og når vi har vaska golvet så setter vi fram rikelig med kjent og kjær julemat, slik vi er vant til på Hadeland. Vi er så heldige at Hadeland vgs. åpner sine eminente fasiliteter slik at vi kan lage maten på stedet. Kjøkkensjef for kvelden er Øyvind Hagen og med seg har han elever fra restaurant- og matfag ved Hadeland vgs.

Kalde retter:

Tomatsild, røket laks m/ eggerøre, gravet laks m/ sennepssaus, laksepatè m/ pepperrotkrem, rakefisk m/ tilbehør, reker i aspic m/ remulade, kalkun m/ waldorfsalat, roastbeef m/remulade, røkt juleskinke m/ waldorfsalat og sylte m/sennep. Salat, potetsalat, dressing, lefse, brød og smør hører selvfølgelig til!

Varme retter:

Ribbe m/ surkål, svisker og epler, tyttebær
Medisterkaker
Poteter og saus er en selvfølge.

Desserter:

Karamellpudding
Riskrem
Småkaker

Kaffe Avec

Drikke til maten bestilles på stedet.

 

Generelt

Baren har et assortert utvalg av øl, vin og alkoholfritt og aksepterer vanlig bankkort, Vipps og kontanter.

Det er maks 120 plasser på julebordet og vi antar at det er helt fullt ca. kl. 20 når alle spiser samtidig.

Julebordet skal være i "glassbaren", det vil si at det er et lukket selskap et annet sted enn foajéen. Det blir bordplassering med reserverte plasser. Når serveringen stenger henvises selskapet til foajébaren.

Vi forutsetter at du har billett til juleshowet Tøyser jula inn.

Ubemannet garderobe.

Pris kr. 400,- per kuvert.

ID: 18 år.

 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

For andre henvendelser, kontakt Torstein Nybø på post@kulturhadeland.no.

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre!

 

 

_
_
_