Knut Marius Djupvik

Vinner av Stjernekamp 2020 med gjesteopptreden av Eli Kristin Hanssveen.

 


Tradisjonen tro presenterer vi stolt den siste vinneren av Stjernekamp, slik vi også gjorde med Knut Anders Sørum og Adam Douglas.


Nylig slapp han ny singel og musikkvideo «Kan du Hjelpe me å Hjelpe». Låta fikk kjemperespons da han fremførte denne under finalen.


I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.


Kjærlighet er et tema det er skrevet om mange ganger. Da Knut Marius bestemte seg for å skrive låter på norsk, satte han seg ned og tenkte gjennom hvilke temaer som betød mest for han. Både i fortid og nåtid.


Etter å ha gått gjennom følelser og tanker som finnes i katalogen endte han opp med å bestemme seg for at minst én av låtene måtte handle om kjærlighet. Stor kjærlighet kan by på både gleder og sorger og kan bringe deg til himmels og lavere enn du noen gang har vært.


Knut Marius har prøvd å skissere hvordan han kan oppleve både oppturer og nedturer innenfor det de sier er størst av alt, kjærligheten.


Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle en lytt på resultatet! Hør og se musikkvideo til «Kan du Hjelpe me å Hjelpe».


På scena:

Knut Marius Djupvik: Vokal
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

Gjesteopptreden av Eli Kristin Hanssveen.


Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.


Refusjonsgaranti
Om arrangementet blir avlyst, flytta eller du av personlige årsaker ikke kan benytte billetten likevel, så garanterer vi refusjon om du ber oss om det. Har du handla eBillett på forhånd så går det raskt å få pengene tilbake!


Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.


 

Billetter til Knut Marius Djupvik

  1. Tor 15. apr kl 19:00 480 kr   Hadeland kultursal Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_