1

Kulturhusdagen 2019

Du har antagelig hørt om Den store kinodagen? Vel, nå arrangeres endelig Kulturhusdagen over hele landet!

Hadeland videregående skole er mer enn en skole - det er også en skole med musikk, dans og drama og et kulturhus med kultursal, kulturterrasse og bibliotek. I tillegg har Gran kommune kulturskole på Granvang, kino på Folkets Hus i Brandbu og bibliotekfilial i Brandbu, for å nevne noe.

 

Gran bibliotek

Biblioteket er langt mer enn bare bøker! Vi hjelper deg gjerne med å finne skjønnlitteratur, fagstoff, språkkurs og filmer. Her kan du lese mer om bibliotekets tilbud fra A til Å.

Hvorfor ikke benytte lørdagen til å gå på oppdagelsesferd på biblioteket? På lørdager er åpningstiden kl. 10 til kl. 14 i Gran og kl. 11 til kl. 14 i Brandbu.

 

Hadeland kulturskole

Hadeland kulturskole er en interkommunal kulturskole for Gran og Lunner kommuner med cirka 400 elevplasser og 20 ansatte. I tillegg til undervisningstilbud har kulturskolen fagansvar for Den kulturelle skolesekken og Den kulturelle spaserstokken. Les mer om kulturskolen og lokalene på Granvang her!

 

Brandbu kino og Hadeland kultursal

Program og annen informasjon finner du på denne nettsiden.

Merk at kultursalen ligger i Gran og kinoen i Brandbu!

 

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

 

_
_
_