Tøyser jula inn 2020

Terningkast 5 til det latterlige & musikalske juleshowet med Jonas Rønning, Paul Håvard Østby, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud.


Showet strømmes på YouTube
Fredag 27/11 og lørdag 28/11
Begge dager kl 21:00. 


En hemmelig nettlenke til YouTube-strømmingen av showet sendes deg som har kjøpt billett(er) på e-post 1 time før showstart den dagen du har billett, slik at du har god tid til å teste at det virker på akkurat din skjerm.


Har du allerede billett?
Hadeland kultursal er dessverre stengt for publikum som følge av lokale korona-forskrifter. Se spørsmål og svar om billetter og refusjon under.


Telefonsupport
Mottar du ikke e-post med nettlenke til YouTube-strømmingen 1 time før sending, eller har problemer med lyd eller bilde, kan du ringe 408 04 330 for telefonsupport.


Profesjonell TV-produksjon
Aleksandersen Lyd og Lys har bred erfaring med strømming av kulturarrangementer, så du kan forvente en profesjonell produksjon med god lyd og godt bilde. Artistene har også bred erfaring med strømming, blant annet fra Urbane Totninger sommeren 2020.


Begrenset antall billetter!
Etter en forrykende premiere og termingkast 5 i Oppland Arbeiderblad kan du nå sikre deg billett til strømming på YouTube fra Hadeland kultursal. Antall billetter vil være begrenset siden showet fortsatt spilles andre steder. Klikk her for turnélista.


Har du kjøpt billett til flere som bor i samme husstand?
Da trenger du bare 1 billett og vi refunderer resten.


Har du kjøpt billett til noen som bor i en annen husstand?
Dere trenger bare 1 billett per husstand og vi refunderer resten.


Hvordan kan du se showet sammen med andre, innenfor gjeldende smittevernregler?
På restauranter og hoteller kan dere samles inntil 20 personer. Merk at dere må selv ordne avtale med restauranten eller hotellet innenfor gjeldende smittevernregler. Klikk her for spørsmål og svar om den lokale korona-forskriften.


Vil dere møtes gjennom en videokonferanse? 
Avtal gjerne å møte familie og venner på nettet samtidig som dere strømmer showet fra YouTube.


Hvordan foregår refusjon?
Ønsker du refusjon av hele billettkjøpet ditt, så tilbakeføres hele kjøpssummen til betalingskortet du benyttet da du handlet hos oss, men du må selv gi oss beskjed ved å skrive til post@kulturhadeland.no.
Har du forhåndskjøpt servering (drikke/snacks) refunderer vi selvfølgelig dette.
Ønsker du delvis refusjon, så send oss en spesifikasjon av hva som skal refunderes og et bankkontonummer. Merk at det kan ta 14 dager før du har pengene på konto. Du kan også kjøpe ny billett her og be om full refusjon av det opprinnelige kjøpet, noe som er enklere for oss og gjør at du får pengene tilbake raskere.


Om forestillingen:
I 2018 så mer enn 16.000 Tøyser Jula Inn. Nå skal gjengen nok en gang turnere rundt på Østlandet. Med seg i kofferten har de et splitter nytt og usedvanlig artig juleshow med parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.


Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene.


Sikre deg billett for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!


På scena:


Jonas Rønning - Leken hønefossing. Ettertraktet komiker med fantastiske parodier og figurer. Hjernen bak Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Nominert til komiprisen. Jonas er en av Norges morsomste menn.


Paul Håvard Østby - Genial totning. Hjernen bak Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Har skapt noen legendariske figurer, for eksempel Håkon Skaug. Nominert til komiprisen. Paul er en av Norges morsomste menn.


Jan Martin Johnsen - Sjarmerende trønder. Svært dyktig skuespiller som spiller hovedrolle etter hovedrolle. Kritikerrost innsats i «Så som i himmelen» og «Optimist». Vinner av Komiprisen. Jan Martin er en av Norges morsomste menn.


Torbjørn Dyrud - Dyktig kapping. Musikalsk geni som har gitt ut flere album. Nesten like artig som han er flink på tangentene. Nominert til Grammy. Torbjørn er en av Norges dyktigste pianister.


 


Nyhetsbrev på e-post


Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.


 

Billetter til Tøyser jula inn 2020

  1. I morgen kl 21:00 Internett Juleshow/komedie Show/Revy/Standup Julestemning Kjøp
  2. Lør 28. nov kl 21:00 Internett Juleshow/komedie Show/Revy/Standup Julestemning Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_