1

Et latterlig & musikalsk juleshow Tøyser jula inn

Med Jonas Rønning, Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby og Torbjørn Dyrud.

De har hatt stor suksess på hver sin kant. Jonas Rønning har vært en av Norges mest ettertraktede komikere i årevis og er grunnleggeren av braksuksessen Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Jonas er en av Norges morsomste menn.

Gustav Nilsen er landets kanskje beste parodiker. Sammen med Jonas. Du ser Gustavs gossine krøller til stadighet på TV, og du hører stemmen hans på radio. Hele tiden. Om sommeren får han publikum til å gapskratte på Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Gustav er en av Norges morsomste menn.

Paul Håvard Østby er sammen med Gustav hjernen bak Urbane Totninger, og sørger for at mer enn 33.000(!) ler seg skakke et telt i vannkanten på lille Kapp hver sommer. Paul har skapt noen udødelige figurer som publikum elsker, og han ble nominert til komiprisen i 2017. Paul en av Norges morsomste menn.

Nå går altså tre av Norges morsomste menn sammen. De har hver for seg laget Norges største og beste sommershow og Norges største og beste sommerrevy. Nå skal de sammen lage det artigste og mest tullete juleshowet som noen gang har blitt laget. I november og desember drar de på turné og vil gi publikum parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.

Med seg på tangenter har de Torbjørn Dyrud, et musikalsk geni som er nesten like artig som han er flink på piano.

Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!

 

Varighet: Ca. 70 min.

Billettpris: 470,- Grupperabatt minst. 10 billetter kr. 425,-

 

Julebord

Juleshow, julebord... det hører jo sammen! Derfor slår vi på stortromma og inviterer til julebord og god stemning i foajeen utenfor Hadeland kultursal.

NB! Begrenset med plasser. Førstemann til mølla. Vi forutsetter at du har billett til juleshowet. 

Les mer og kjøp billett her.

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

_
_
_