Ut og stjæle hester

Året er 1999. Trond er 67 år gammel, og har flyttet til en øde plass. Når høsten nærmer seg vinter gleder han seg til Nyttårsaften 2000, som han skal feire helt alene. Han oppdager en nabo, en mann han kjente sommeren 1948. Den sommeren faren forberedte han på det store sviket. Men også den sommeren Trond ble voksen og kjente på lukten av en kvinne han ønsket å være nær; den samme kvinnen faren ønsket å dele livet sitt med.

«Ut og stjæle hester» er basert på Per Pettersons internasjonale bestselger fra 2003, som har toppet bestselgerlistene i Norge, vunnet en rekke internasjonale litteraturpriser og er oversatt til over 50 språk.

Filmen er regissert av Hans Petter Moland, og i hovedrollene finner vi Stellan Skarsgård, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Bjørn Floberg og Danica Curcic. Ut og stjæle hester vises i hovedkonkurransen under Berlin internasjonale filmfestival, en av de mest ettertraktede filmfestivalene i verden og skal også åpne Kosmorama Filmfestival i Trondheim i mars.

Søndag 10. mars besøkte regissøren Brandbu kino, og da tok fotograf Bjørn Tore Stokke dette bildet for oss:

 

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

 

Skuespillere Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen og Danica Curcic. Regi Hans Petter Moland Produksjonselskap 4 1/2 Film Premiere 08.03.2019 Kinoklubb 1 Egnethet Ungdom / Voksen

Billetter til Ut og stjæle hester

  1. Søn 24. mar kl 15:00 130 kr   Brandbu kino 12 ÅR Slutt 17:17 Kjøp
  2. Tir 9. apr kl 11:00 130 kr   Brandbu kino 12 ÅR Dagkino Slutt 13:18 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_