5

Fest, humor og godlåter!

VårYr - publikumssuksessen er tilbake 20.-22. juni 2019. Hadelands eget sommershow skal for femte år på rad glede og underholde med fest, humor og godlåter!  

I 2018 etablerte VårYr den nye konsertarenaen «kulturterrassen» utenfor Hadeland kultursal. Her foregår alt utendørs under seil og med servering ved bordene. Etter showet blir det afterparty med DJ og bar.

I 2019 har VårYr femårsjubileum og sammen med Gran Handel og Håndverk satser vi større og bedre enn noen gang! Datoen sammenfaller med Gla'dager i Gran og er lagt til uka med St.Hansaften.

Velkommen til en fullspekket dag i Gran, med aktiviteter i sentrum, gode tilbud og den perfekte sommerfesten, enten du er ute med jobben, familie, kjæresten eller venner!

 

Langbord og full showpakke

Nytt av året er at vi tilbyr reserverte langbord foran scena og en aperitiff før Sommerbuffet fra Åstjern. Et bord har 8 plasser.

Full showpakke krever bestilling av minst 2 plasser og inkluderer reserverte plasser ved bord og Sommerbuffet fra Åstjern.

 

Sommerbuffet fra Åstjern

Hadeland kultursal har med årene utviklet stadig nye mat-konsepter i nært samarbeid med lokale leverandører. Til femårsjubileet for VårYr slår vi på stortromma med Sommerbuffet fra Åstjern. Vi snakker om mat på ekte, og med mobilt kjøkken og griller tilberedes alt på stedet, under ledelse av den erfarne festivalkokken Øyvind Mortensen (Øyafestivalen m.fl.). Vi serverer full middag med pulled pork, kyllingklubber, svinenakke og fisk. Et rikt utvalg tilbehør, salater, dressinger og hjemmebakt brød hører selvfølgelig til. En rikholdig drikkemeny vil bestå av flere spesielt utvalgte alternativer.

 

Bedriftskunder

Bedrifter og store grupper kan ta kontakt for å avtale fakturering av full showpakke eller VIP-bord.

NB! Begrenset med plasser. Send e-post til post@kulturhadeland.no.

 

Nyhet!

Lørdag kl. 16:00 setter vi opp en familievennlig ekstraforestilling! Dørene åpner kl. 15.00. 

Denne forestillingen tilbys uten servering av middag og alkohol. Kiosken er åpen.

 

En forrykende musikalsk reise, krydret med humor og nye tvilsomme scenefigurer og imitasjoner

Showet produseres og leveres i år som i fjor av:

Pål Espen Kilstad

Eystein Hagen

Hege Øversveen

Kristoffer Grua

Ellen Margrethe Sæthereng

 

Bildekreditering:

Artistbilder: Lasse Kveum

Festbilde: Rune Larsen

 

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre! 

Spørsmål om billetter?

Klikk her hvis du har spørsmål om billetter.

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Kulturhadeland.no stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_